harhaa

Runoilija dragonfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aloin itkeä heti kun synnyin. Jokainen päivä osoittaa, miksi."
 

Minussa ei ole sitä mitä näet,
pelkkää harhaa
olen koiruoho joka sinulle pimeästä loistaa
eikä rakkaus ole ikuista
se kuolee ensimmäisestä iskusta
kuin yöperhonen valosta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis. <3

nätti runo! hyvää syntymäpäivää! :)

auh, elämä todellakin on.. Hieno runo.
Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot