Pieninä palasina

Runoilija esikoinen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 27.9.2007
Viimeksi paikalla: 6.9.2015 22:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on aina ollut minulle luontevampi tapa ilmaista itseäni kuin mitä puhuminen tulee koskaan olemaan.
 

Sieluni palaset kolisevat
sisäelimiäni vasten

Olen rikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttua. Aurinkoa sisällesi, evääksi pimeydessä.
Lyhyesti sanottu lähes kaikki oleellinen, pidän runosta.

sama tunne.

Niin tuttua itsellenikin
Voimia <3

 

Käyttäjän kaikki runot