Nimetön

Runoilija murkula70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pojan (05/03) ja tytön (0809) äiti, jolla kausiluontoista tämä kirjoittelu. Kiitokset arvosteluista ja viesteistä :-).
 

Kuinka voisin tietää ajatuksesi
kuinka voisin tuntea rakkautesi
kuinka voisin olla varma, että olen Sinulle ainoa?

Ehkä kosketuksesi ja katseesi sen minulle
jonain päivänä kertovat
ja sanasi todistavat minun kuuluvan Sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot