Yksin

Runoilija Nervous

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm going to smile like nothings wrong, talk like everythings perfect, act like its all a dream and pretend its not hurting me
 

Jos teihin oisin pystynyt luottaa
ois elämäni ollu helpompaa.

Mutta liian monta kertaa
petetty,
alas potkittu,
mullaksi muserrettu
ja maahan tuhkaksi jätetty.

Nyt yksin jatkan elämääni,
on hautani jo kaivettu.

Selite: 
?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, suosikkeihini menee :)

ihana, tosi kaunis runo. itellä samallainen tuntemus, suosikkeihin

Ihana, suosikkeihini menee :)

ihana, tosi kaunis runo. itellä samallainen tuntemus, suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot