Vankila

Runoilija Nervous

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm going to smile like nothings wrong, talk like everythings perfect, act like its all a dream and pretend its not hurting me
 

Kaltereiden läpi
tähtitaivas loistaa,
Se on epäaitoa,
ruostunutta rautaa.

Yritän huutaa,
mut kahleet kuristaa,
painaa ranteita,
nilkkoja.

En pääse enää vapauteen,
ylös, kuutamolle.
Olen kirottu vanki,
kurja kuolevainen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot