Palohaava

Runoilija Nervous

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm going to smile like nothings wrong, talk like everythings perfect, act like its all a dream and pretend its not hurting me
 

Kirvelyä kämmenellä,
kuin suolaa silmissä,
hampaita yhteen purren.

Kosketit sormellasi,
teit palohaavan
joka on yhtä paljon likaa täynnä,
kuin sen tekijäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot