Kova ikävä

Runoilija DämM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun vilkaisemme menneeseen, näin paljon rakkautta.
Iloisia hetkiä, ei ollenkaan katkeruutta.
Tahtoisin oikeasti olla vain sinun,ja pitää sinua kädestä.
Ei sille voi mitään, että sinun oli mentävä.
Ikävä on kova, en uskonut sen olevan näin hirveää.
Luulin , että sen yli pääsee kun hypähtää.
Pieni hyppy vain, mutta ei se autakkaan.
On vain jatkettava matkaa surullisena kohti loppua.
En kerinnyt sanoa sinulle, että rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen samaa mieltä edellisen kanssa. Todella surullinen, mutta kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot