Muistatko?

Runoilija Silkkiperhonen

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko vielä
sen kesän portaiden
varjossa?
Sen tunteen kun sateen
jäljet näkyvät vielä
kasvoillasi?
Eikä ikuisuus ole vielä täällä.

Olen aava, valtava ulappa
täynnä lokkeja
merimiesten tarinoita, huutoja,
äänetöntä hiljaisuutta, joka
kuuluu silmänkantamattomiin.
Olen täynnä tyrskyjä,
suurta kaaosta, epäjärjestystä.

Yö on valtava pehmeä
tänään portaat ylettyvät
taivaaseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!

Suosikit <3

Upea runo!

Suosikit <3

 

Käyttäjän kaikki runot