Nimetön

Runoilija Nuubis

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos minulla ois siivet,
heti luokses lentäisin,
jos sä sitä tahtoisit !
Pusun sulle antaisin
ja syliis käpertyisin,
jos sä vaan tahtoisit ?
Luokses lentäisin
ja olisin siellä aina,
jos vain sinä sitä tahtoisit ?
sitä niin todella toivoisin !
Joten kysyn; `
Tahdotko sinä minut ?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot