Nimetön

Runoilija Nuubis

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seison sillan kaiteella,
vesi virtaa alitseni,
se näyttää niin kylmältä.
Lämmin tuuli puhaltaa kasvoihini.
Kuulen kuiskauksen tuulessa,
se sanoo : "Älä tee sitä!"
Ääni kuuluu sinulle jonka menetin.
Tahdon olla luonasi.
Kyyneleet valuvat poskillani.
Hyppään ja pian olen luonasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketti mua tosi paljon..<3

 

Käyttäjän kaikki runot