Pojan runo tytölle

Runoilija Jimmie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Emme ole perineet maailmaa esi-isiltämme, olemme lainanneet sen lapsiltamme."
 

Sun kaa
ku istuis kauhuleffas
kahestaa

Sun kaa
ku lentokentän kiihdytysradal
selältee makoillaa

Sun kaa
ku iglus
keskel Jamaicaa

Sun kaa
kuin Rakastelis

Suudelmaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot