Lumienkelit

Runoilija Jimmie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Emme ole perineet maailmaa esi-isiltämme, olemme lainanneet sen lapsiltamme."
 

Kysyit - miten eroaisin heistä
Minä en virkannut
Hymyilin halkoen sinua
sillä ethän ollut minulle
kuningatar et liioin orja
Kohtasin vain metsässä kauriin
jonka jätin säikäyttämättä

Kysyit katseella toistamiseen
Puin tamineet päälleni
lainaten pinkkiä pipoasi
Minä tallustin ulos
tekemään lumienkeliä
niin että näit "meidät" ikkunasta
niin että lumi pöllysi ja nauroin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot