Nyt

Runoilija vientuliba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sattuu paljon
olen elänyt
suuressa valheessa
rakensin elämäni
siihen valheeseen

luulin ymmärtäväni
en sittenkään
olin tyhmä
en tiennyt
kaikkea sinusta
valehtelit kaiken
rikoit kaiken
kerta toisensa
jälkeen, aina
ja aina ja aina
aina uudestaan
annoin sinulle
anteeksi kaiken
aina uudestaan
yritin paikata
kaikki haavat
aina uudestaan
satutit kamalasti
aina uudestaan
sydämeni kuoli
kuoli pois
pois kokonaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo! Tunne ajaa taivaalle sadepilvet ja itkee kyynelin alas suuriksi lätäköiksi asti.

 

Käyttäjän kaikki runot