Satumaa

Runoilija Miguel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se siitä
 

Siinä kävelee hän jo kumarassa hieman,
harteillaan kantaa maailman painoa.
Milloin elämästä hävisivät värit?
Hymy kaikkosi ja suru kylään kävi?
Milloin saapuu hänen prinssi valkoisella ratsullaan,
mukaan ottaa kauas maille satumaan?
Siellä vihdoin poistuisi tää musertava taakka,
voisi elää onnellisena elämänsä loppuun saakka.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Miguel Elämän meri 7.1.2009 0 Runo
Miguel Paluu 26.9.2010 1 Runo
Miguel Katse 11.2.2010 4 Runo
Miguel Syksy 6.9.2009 0 Runo
Miguel Vankila 10.2.2010 1 Runo
Miguel Unelma 11.2.2010 0 Runo
Miguel Rakkaus 6.9.2009 0 Runo
Miguel Hetki 16.5.2010 0 Runo
Miguel Satumaa 11.2.2010 0 Runo
Miguel Metsä 11.2.2010 2 Runo