Hymytön

Runoilija Irvikissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymyttömät kasvosi jokaisesssa peilissä

tukahtuneet kiljaisusi sateessa

kuiskauksesi pimeissä nurkissa

sameiden silmien katse selässäni

sinun verettömät huulesi kaulallani

kylmät kätesi ympärilläni

kuollut ruumiisi sängylläni

hengityksesi niskassani

lämmin, punainen veresi käsissäni

mustat kyyneleet silmissäni

kylmä ase ohimollani

sinun äänesi tuulessa

sormesi liipaisimella

viimeinen ääni, sinun iloton naurusi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot