Ilman hengitystäsi

Runoilija Irvikissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En voi uskoa, että olet poissa.

Ilman hengityksesi ääntä, yöt hiljaiset

silmäni sokeat, kun etsin sinua väkijoukosta

ääretön yksinäisyys herätessäni ilman sinua

oloni haavoittuvainen ilman kosketustasi

lattia äänetön vailla askeleitasi

hautakivesi kylmä vasten kämmentäni

lempeä sade, joka sekoittuu kyyneleisiini

Miksi teit sen?

Tapoit itsesi hiljaa kiduttaen,

petit minut, rikoit lupauksen.

Ja silti tiedän, olit pelkkiä sirpaleita.

Ehkä olet viimeinkin onnellinen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot