Muistatko ystävän

Runoilija röllineiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista :)
 

Muistatko,
sen kirjasarjan,
jota luimme,
molemmat?

Muistatko,
ne bikinit,
jotka ostimme,
uudenkarheat?

Muistatko,
ne ihmiskohtalot,
joita katselimme,
McDonald`sissa?

Muistatko,
ne puheet,
tulevaisuudesta?

Muistatko,
minut vielä,
sellaisena?

Selite: 
Kirjoitettu parhaalle ystävälle, josta erkanin asuin- ja opiskelukaupungin muutoksen vuoksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea tunnelma, koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot