Onnellisuus

Runoilija Humps

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo käsitys..
 

Säteet koskevat
Läpi toisen kauniin kasvojen
Näen milloin hän nauttii
kun maailmat kohtaa
katson tytön kasvoja
olen sanaton
tänään yö suo hänestä minulle

Tarvitsen tänään
hänet illuusioon

Taivasta kiitän hänestä
kun hän viettelee
en ehkä toivoisi enää mitään
en tahdo hänestä
enempää enää
olen yhtä tytön kanssa
- hän miettii

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

WAU ! olen sanaton. ihanasti kirjoitettu tämä. Jokainen tyttö joka kuulisi tuollaista olisi varmasti seitsemännessä taivaassa

yhdyn edelliseen :o todella upea.

 

Käyttäjän kaikki runot