Eksyksissä

Runoilija Humps

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo käsitys..
 

Ristiriita ja tunne
tietämättömyys ja huoli
toivo ja ahdistus

Haluaisin sanoa
sanoja epätoivoisia
tunnustuksia tyhmyyden

Heikkona tyhjästä
ajatuksista turhista
unelmista mahdottomista

Unhoittaa kasvot
avata kahleet
katkeruuden avaimin

jatkaa silmin
märin ja avoimin
mahdollisuuksia etsien

Tietoisena itsestä
todellisuus mielessä
kukkana kedossa

aamuauringossa
siemaista mettä
jatkaa elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot