Aika

Runoilija Tigger

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.8.2004
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 10:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Den som lever får se!
 

Kulje, Aika, ja kuluta:

Kuori tuohi koivusta
ja kaada kaarnainen kuusi,
lakasta kauneinkin kukka
kun elon otat haltuusi.
Vaihda päivä yöksi
ja pakasta syksy talveksi,
tee tekosi ja anna palkkasi
tuo ilosi, tuo murheesi.

Rypistä silmät kulmista
anna hetki vain niiden loistaa.
Hio tummat hiukset harmaiksi
ja vuosien auralla uurra otsaa.

Kellastaa voit myös paperini
laatikon pohjalle piilotetun!
Voit haalistaa harmaksi musteen,
vaan säilyvät siinä sanani:
Sillä vaikka Aika kuluu ja kuluttaa,
niin kauan kuin silmät lukevat
säkeitäni tunteiden aamusta
elää hän nuorena, Rakkauteni.

Selite: 
Mitäpä tästä sanoisin..? Aika kuluu, tunteet säilyvät.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee kauhean pieni olo tätä lukiessaan. Aika kuluu, eikä sille voi mitään. Ihmisen elämä on vain silmänräpäys ja sitä rataa. Vangitseva, niin kuin jo taidettiinkin sanoa. Surullinen, mutta loppu onneksi kevensi hieman. Sanomattakin selvää, että pidän. ^^,

Stop! Pysähdytti. Nyt sait ihoni kananlihalle ja silmät sumeiksi kyynelistä..menee suosikkeihini..

Kauniin kaihoisaa, mielyttävää luettavaa. Oli pakko lukea monta kertaa, koska nautin tästä niin paljon. Ja niinhän se on aika kuluu...

Herranjumala mikä runo!!
Hitto soikoon,
kun menit sanojas nyt
hyvin oikoon.

Niinhän se on.

Aika kuluu,
siis sehän vastaankin jo vierii.
Kohde löytyy ja puuttuu.
Joku siitä suuttuu tai mustaaki
mustemmaks jo välistä muuttuu.
Kivaa on liekeissä kierii,
kun roihuaa leimu rakkauden.
Palon polte sielussa,
ääni jumittaen syvällä nielussa.
Yhteistä on meno vallattomien askelten,
rinnassa sykkivä syke tunteiden.

Ja joku sanoo ku toinen laulaa,
niin jykevää on rakkaus..

 

Käyttäjän kaikki runot