lokakuu vuotta myöhemmin

Runoilija Candy Coxx

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei väliä sillä mitä teimme nämä vuodet
 

Se oli teidän pihan soratie, jossa näin silmistäsi ensi kertaa
ettet huomannut kuinka paljon tunsin

syksy painoi mustat sormenjälkensä sinun hiuksillesi,
minä myöhemmin korvasi taakse omani

ruohikko rahisi kuivana kenkien alla
lehdet huurtuivat

Selite: 
minä vihaan sinua, minä haluan sinua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo muistoista, jotka viipyvät yhä mielessä.

Yksinkertaisuudessaan järjettömän kaunis! Pidän tästä aivan valtavasti. Sori etten keksi mitään rakentavaa kritiikkiä tästä.

Vahvoja tunteita.
Kaipuuta, yksinäisyyttä, surua.

Kaiho uhkuu tästä tekstistä. Ja saa ajattelemaan ruohikon todellist rapinaa, i like! :)

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot