Nimetön

Runoilija Candy Coxx

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei väliä sillä mitä teimme nämä vuodet
 


haluaisin ravistaa sinua
kertoa miten asiat ovat
kertoa miten asiat ovat tänään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kiva. Ja sä löysit mut. Mut älä hauku mua kuoliaaks.

Lyhykäisyydessään mahtava.
Asiat muuttuvat liian nopeaa.

Lyhyt, mutta todella toimiva, ainakin minulle. Hienoja tekstejä muutenkin..

 

Käyttäjän kaikki runot