holokausti

Runoilija Candy Coxx

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei väliä sillä mitä teimme nämä vuodet
 

löytämässä nimen joka
olisi voinut minut tästä nostaa

öiden vaaletessa nopeasti
eivät unet ole vielä pois

muotosi
käsissäni

Selite: 
tämä yö se on joka minua särkee.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot