Nimetön

Runoilija Adridana

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 6.8.2004
Viimeksi paikalla: 17.3.2024 12:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson taivaan
siniseen hämärään
loisteeseen kuun ja tähtien

Lumihiutaleet tanssivat taivaalta alas

Yhdyn niiden ilotteluun
keinuen hiljaa

vasemmalle,

oikealle

Valkoinen lumi rauhoittaa
lämmön sydämessäni heräämään saa

Hymy huulilleni kirpoaa

Tunnen joulun saapuvan.

Selite: 
Näin loppiaisena tuli muisteltua vielä joulun lämmintä ja rauhaisaa tunnelmaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot