Nimetön

Runoilija Adridana

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 6.8.2004
Viimeksi paikalla: 17.3.2024 12:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kenen kädestä pidän kiinni
kun olen kaatumaisillani?

Keneltä saan halauksen
ja rakastavan katseen

synkempinä päivinäni?

Tällä hetkellä tiedän vain sen
Se et ikinä ollut sinä

Luulin vain niin
uppoutuen turhiin unelmiin



Rikkinäinen sydän
ja jäänteet itsestäni

jotka minun nyt täytyy kerätä
ja kursia itseni kokoon
jotta voin taas näyttää paremmalta

muulle maailmalle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot