mitä teet

Runoilija Adridana

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 6.8.2004
Viimeksi paikalla: 17.3.2024 12:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Horjun.







Sinun sanoistasi

minä horjun.








Kaadun.






Sinun asenteestasi

minä kaadun.






Etkä sinä ole se

joka minut pystyyn nostaa.




Etkö ymmärrä mitä teet?








Haavoitun.








Hetken kuluttua















p



u



t



o



a



n



.



.



.
Selite: 
Horjun, kaadun, haavoitun, putoan. Kiitos tyhjistä lupauksista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot