...

Runoilija Susamuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on elämän tarkoitus <3 Parantumaton romantikko!
 

Ilta pimenee,
suru lähenee,
se pintaan nousee.
Lämpö katoaa
En pysty hengittämään
Mua koskee,
mistä se tuli, aivan yllättäen.
Mua vihlaisee, huudan pimeyteen
kukaan ei kuule
olen yksin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot