Oksa vasten kasvoja

Runoilija Susamuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on elämän tarkoitus <3 Parantumaton romantikko!
 

Mä itken,
sä sanot ei kiinnosta.
Käsket lopettamaan,
sanot oot kyllästynyt narinaan.
Sain oksan vasten kasvoja,
se kirveltää, on vaikee hengittää.
Sanot ei kiinnosta.
Huolettomasti hymyilet, sanot sun pitää mennä.
Mä yksin jään,
paita ja tuoksu susta jää, ja mä hukun ikävään.

Selite: 
Tehty 12.7
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja koskettava runo.
Hyvää syntymäpäivää.

koskettava ja kaunis on runosi! Hyvää synttäriä=)

 

Käyttäjän kaikki runot