Läheisyys

Runoilija Susamuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on elämän tarkoitus <3 Parantumaton romantikko!
 

Näen katseesi palavan,
palavan halusta koskettaa minua.
Kätesi kohoaa ja poskeani sivelee.
Punastun,
hymyilet ja lähemmäs vedät minut,
lämpösi suojiin.
Onnen hymy huulilleni kohoaa.

Selite: 
Ihania hetkiä rakkaan kanssa &#9829;
Kategoria: 
 

Kommentit

Awww<3 Hurjan suloinen. Pidän kovasti :>

awwwwee, suloinen :3

Tämä on rakkautta parhaimmillaan

Hienoa tunnetta !!
Pienestä kosketuksesta syttyy lämmin liekki.

Ihana !

oih.. ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot