älä ruikuta

Runoilija Amicule

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004
Viimeksi paikalla: 11.10.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeys on antelias, ja se on kärsivällinen, ja se voittaa aina -
mutta sen mahdin sydämessä piilee sen heikkous: yksi ainoa kynttilä riittää pitämään sen loitolla.
Rakkaus on enemmän kuin kynttilä.
Rakkaus voi sytyttää tähdet.

 
 

Älä itke että sua ei kuunnella,
mä kyllä tiedän sun mielipitees.
Älä ruikuta että mä olisin ilkeä,
jonkun täytyy sanoa sulle totuus.

Kukaan ei kysynyt multa sattuiko,
rakastinko vaikka mua petettiin?
Mä teen sulle palveluksen, tajuutko?
Autan sut pois huoraamishelvetistä.

Selite: 
Runo ei liity elämääni mitenkään, tuli vaan sellainen fiilis yhdestä leffasta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot