Kosketus

Runoilija tiistai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä kosketan sua hiljaa,
salaa muiden katseelta.
Mun silmäni tavoittavat sun
Ja sinä näet tähdet silmissäni.

Jos ottaisit kädestäni kiinni ja kuiskaisit,
että rakastat,
Saisit minulta taivaan,
Saisit tähdet silmistäni.

Jos toteuttaisit unelmani ja jakaisit
rakkauden kanssani,
en pelkäisi herätä aamulla.

Jos kuuntelisit hetken,
kertoisin Sinulle tarinan, joka joskus jäi kesken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana. Pidin todella

"Jos kuuntelisit hetken,
kertoisin Sinulle tarinan, joka joskus jäi kesken."

Loistavaa sanailua =)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
tiistai Tähti 10.8.2004 3 Runo
tiistai Toivo 13.8.2004 3 Runo
tiistai Purkki 3.10.2004 0 Runo
tiistai Kosketus 3.10.2004 1 Runo
tiistai Aika 25.1.2005 0 Runo
tiistai Kylmyys.. 1.3.2005 0 Runo
tiistai Sinä 1.3.2005 1 Runo
tiistai Pehmeämpi kuin lumihiutale 1.3.2005 1 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo