Nimetön

Runoilija tiistai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli lämmin syyskuun yö,
kun kävelit elämääni.
Istuit vierelleni ja otit kädestäni kiinni.

Et kysynyt lupaa, et pyytänyt anteeksi.
Otit vain mitä halusit,
ja samalla lupasit minulle himmeinä tuikkivat tähdet taivaalta.

Epäröiden kuuntelin sinua humalan läpi,
kielsin itseäni uskomasta valheitasi
ja samalla yritin sulkea itseni kosketukseltasi.

Suutelit kuoreeni reiän ja istutit unelman sinne.

Viereesi rakensin oman paikkani.
Ajattelin, että tähän minun on hyvä nukahtaa.

Annoin kaiken tapahtua,
vaikka tiesinkin, että lähtisit pois.

En voinut muuta,
kun katsoin syvälle silmiisi.

Uskoin kaiken mitä minulle lupasit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
tiistai Tähti 10.8.2004 3 Runo
tiistai Toivo 13.8.2004 3 Runo
tiistai Purkki 3.10.2004 0 Runo
tiistai Kosketus 3.10.2004 1 Runo
tiistai Aika 25.1.2005 0 Runo
tiistai Kylmyys.. 1.3.2005 0 Runo
tiistai Sinä 1.3.2005 1 Runo
tiistai Pehmeämpi kuin lumihiutale 1.3.2005 1 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo