Tähti

Runoilija tiistai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä iltana taivaalle nousi tähti.
Minä etsin tikapuut, ja lähdin kiipeämään kohti tähteä.

Silloin en vain tiennyt, että se matka kestäisi koko loppuelämän.
Sillä kukaan ei kertonu minulle,
että takaisin ei saa kääntyä.

Tuuli tiputtaa minut alemmaksi ja alemmaksi.
Sade kastelee ja syksyn lehdet vie muistoni.
Talven ensilumi piiskaa sydämeni verille kuin ruoska.

Joka ilta, kun kiipeän askeleen lähemmäksi tähteäni,
tuhoan itseni ja kadotan ajatukseni.

Yksin, ajelehdin täällä hiljaisuudessa.
Seuranani vain kipu.

Uskon, että vielä joskus voin tavoittaa tähden
ja aloittaa aivan alusta
olla kuin kaikki muutkin.

Kukaan, ei vain kertonut sille pienelle tytölle,
että sitä tähteä ei voi saada kiinni.

Ja vaikka saisikin, se sammuisi tytön kosketuksesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa...

kiitos! kirjoitat kauniisti kauniisti ja koskettavasti, ihanat sanat ja vähän surumielisetkin, kuitenkin todella kauniit lukea

Olipa ihana.. :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
tiistai Pehmeämpi kuin lumihiutale 1.3.2005 1 Runo
tiistai Aika 25.1.2005 0 Runo
tiistai Tähti 10.8.2004 3 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Purkki 3.10.2004 0 Runo
tiistai Kylmyys.. 1.3.2005 0 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Kosketus 3.10.2004 1 Runo
tiistai Sinä 1.3.2005 1 Runo
tiistai Toivo 13.8.2004 3 Runo