Mennyt aikamuoto

Runoilija Shinin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen BABLEY ja minulla on vielä paljon opittavaa.
 

Me olimme kaksi mandariinisorsaa,

hirmumyrskyn sydämessä seisova kivipilari,
joka ei hievahda
kovimmassakaan tuulessa.

Olimme usko,
jokainen voi löytää sen oikean.

Olimme toivo,
oikeaa rakkautta on vielä olemassa.

Olimme rakkaus

Olimme.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot