Nimetön

Runoilija Vehnäsämpylä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011
Viimeksi paikalla: 27.11.2017 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pakahduin keväästä

harvoin myöntää
itselleen oikeutta onneen

mutta sinä olet kaunis

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihku.

Ihku.

Mielkuvituksele valtoo antava tunneruno!
Kyllä kevät on kaonis kaekin puolin kaekkine korreine tipuineen.

Kiitettävän kaunis :)

Kaunis rakkausruno. Yksinkertaisuudessaan loistava.

Pelkistetyn Nätti ja niin kevään täyttymystä ja tunnetta täynnä.

Tykästyin.

Tämä on toisentyyppinen kevätruno. Ei mitään peruskauraa. Mycket bra!

Kaunis on myös runosi! Pidän!

Toimii kuin häkä!😊

vautsi

ei vaan tää vaan kaikki

Ihku.

Ihku.

Sinä olet komea ;)
 

Käyttäjän kaikki runot