Kesän jälkeen

Runoilija Sihandi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen taiteilijasielu, katselen elämää kuin taideteosta, jota maalaan. Jokaisella yksityiskohdalla on oma merkityksenä sekä tarinansa ja tekevät siitä sen kokonaisuuden miksi se on aikanaan tuleva. Arvostan palautetta suuresti, joten kaunis kiitos etukäteen jo kaikille, jotka sitä antavat. Kritiikkiäkään en kammoksu, joten olkaa palautteissanne rehellisiä :)
 

Kesän jälkeiset
hymyilevät kasvosi
heijastavat tämän aamun
auringonsäteitä
ja niiden mukana koen
taas lämmön tulleen.

Saman lämmön, joka
saa minut uskomaan
tulevaisuuteen ja
rakkauteen, jota
sinun vierelläsi nyt
vahvoin juurin rakennan.

Kun kosketan kättäsi
tässä hetkessä,
jonka joskus täytti vain
kypsynyt kaipaus.
En enää voisi
toivoa parempaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täynnä pakahduttavan ihanaa rakkauden ja luottamuksen tunnetta. Hieno runo.

Kaunista...
sai hymyilemään :)

Lämmin, Hyvä tunne runossasi.

Tuntuu Hyvältä lukea.

hyvin kaunista tekstiä, pidin!

Täynnä pakahduttavan ihanaa rakkauden ja luottamuksen tunnetta. Hieno runo.

Kaunista...
sai hymyilemään :)

Lämmin, Hyvä tunne runossasi.

Tuntuu Hyvältä lukea.

hyvin kaunista tekstiä, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot