Unforgetable.

Runoilija harmonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I see it in your eyes
I feel it in your touch
I taste it from your lips
And baby more i love you
 

Sitä iltaa en unohda koskaan,

kylmä katseesi,
tunteettomat huulesi,
kovakouraiset kätesi,
omat kyyneleeni,
pelkoni,
tuskani.

Sinä iltana menetin jotain
todella tärkeää ja korvaamatonta.

Rakkauteni.

Se jonnekkin katosi,
sinä pelästytit sen pois.

Se eksyi sieluni kiemuroihin,
eikä enää ulos löytänyt.

Se jäi pelkäämään,
piilosta leikimään.
Ehkä ainiaaksi,
ehkä ei.

Selite: 
Anteeksi annoin,<br /> mutta en koskaan unohtanut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea...toivottavast ei totta!

Ikävä kuulla että oli totta,
tsemppiä sulle elämään!!

 

Käyttäjän kaikki runot