Pieces of heaven

Runoilija Sielunsirpale

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kivet, kannot käänsin Sydäntäni irti väänsin Löysin tieni pimeyteen Sen vaihtaakseni kaiken teen
 

A little thing can be unforgettable, important to the future
Always, when I lose something,
I feel the same emptyness in my heart
Like something's really gone
Why does life give and take away from me?
Maybe it tries to make me see,
What's hiding underneath - little miracles
Pieces of heaven

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana! :) tykkään tosi paljon! hyvää syntymäpäivää

toiveikas

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot