Ystävälle.

Runoilija EmptyAloneDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa, kuulen huutosi niin hiljaa
saat mut uskomaan. Sen silmistäs nään,
et onnellinen oo.

Hymysi takaa nään surun, hiljaisen.
Ei kukaan sano sen helppoa olevan,
ei yksinkertaista. Pikkuhiljaa,
kuulen äänesi.

Anna toivoa, anna lupaus huomisesta.
Anna uskoa, kuiskaus tulevasta.
Anna pieni hetki onnen kyyneleitä.
Mulle uskoudu, et yksin jää enää itkemään.

Kun katoat niin hiljaa, yritän vain löytää
katseestas sen syvimmän onnen sisältäs.
Älä kadota, ei ystävät katoa.

Hengitä hiljaa, kuulet sen.
Henkäyksen pienen niin hiljaisen.
Se toivoa antaa, luottaa saat.
Älä hukkaa, usko tulevaan.

Anna toivoa, anna lupaus huomisesta.
Anna uskoa, kuiskaus tulevasta.
Anna pieni hetki onnen kyyneleitä.
Mulle uskoudu, et yksin jää enää itkemään.

Ystävä rakas, kerro mulle.
Ehkä paljon voin antaa sulle.
Ehkä toivoa huomisesta.
Vierelles jään.

Selite: 
Kun vain voisi auttaa <3 :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot