odotan

Runoilija -sakura-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..... tämähän on vaan sitä elämää, kipeää ja pettävää ..... onneksi on myös päiviä jolloin voi hymyillä
 

Odotusta, piinaavaa odotusta.
Ajatusleikkiä ajan kuluksi.

Sekunnit vilisee
kellon viisarit etenee.
Liian hitaasti.

Tunnit toiseen vaihtuu,
kokonaiseksi vuorokaudeksi muuttuu.

Huomenna, niin huomenna.
Odotus päättyy ja kello pysähtyy.

Selite: 
odottavan aika on pitkä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot