esteet elämän

Runoilija -sakura-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..... tämähän on vaan sitä elämää, kipeää ja pettävää ..... onneksi on myös päiviä jolloin voi hymyillä
 

Henkeä haukkoen,
kyyneleet silmissä,
etsii hän tietä läpi pimeän.

Jalat matkasta väsyneet,
pieni askel kerrallaan,
eteenpäin hän koettaa taivaltaa.

Voimat ja halu vähissä,
sydänkin heikko esteiden edessä.

Usko hiipuu,
tuska kirvelee.
Päättyykö matka
takana tuon esteen?

Selite: 
usko koetuksella...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot