ellaroon

Runoilija Toopi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 12:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää...
 

Ihmisiä kuin sateella
Olet yksi miljardeista pisaroista

Kuljen omaa polkuani pisaroiden keskellä, sateessa
Vain harvat tavoittavat minut matkallani
Suurin osa osuu vaatteisiini
Muutamat iholleni
Mutta hetki sitten yksi osui suoraan sydämeeni.

Tämä pisara on ainutlaatuinen
Kaunis
Rakas
Ja ainoa pisara, jonka en anna haihtua pois
Tahdon säilyttää sen ikuisesti

Pisara sai siemenen elämään
Kasvoi rakkaus

Sydämeeni ei tule lisää vettä
Yksi pisara riittää
Elämä ilman vettä on mahdotonta
En voi elää ilman sinua.

Selite: 
entiselle rakkaalleni
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos ja kumarrus! todella taidokasta!

Wau!

Todella upea teksti, tämä on sitä rakkausrunoutta kauneimmillaan. Sanoisin että varsin miehinen MestariTeos!

voiettä miten kaunis!
suosikkeihin hetinyt! -->

 

Käyttäjän kaikki runot