Avaimet

Runoilija PikkunenEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If you wanna make the world a better place take a look at youself and then maka a change! - Michael Jackson
 

Suljen oviani nyt,
lukkoon laittaen ja avaimet heittäen pois.
Pois kuvitelmat,
jossa tyhmät ihmiset ois.
Toivottavasti en löydä avaimia,
heikkona hetkenä niitä etsiessäni.
Liian usein ne kuitenkin löytyvät,
viholliseni siitä hyötyvät.

Hyppään kuiluun tuntemattomaan,
pois entisestä,
kohti nykyistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot