Taas

Runoilija PikkunenEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If you wanna make the world a better place take a look at youself and then maka a change! - Michael Jackson
 

Mitä minä sanoin;
oman sydämeni ihan turhaan pois annoin.

Kysyt; miksi?

Hän ei ole hyvännäköinen,
liekö pahansuinen,
ja vielä minuakin nuorempi;
on hän aikamoinen...

En kysymyksees' vastata osaa,
tiedän vain etten koskaan ketään saa,
taas tämäkin ihastus painuu unholaan.

Selite: 
pojat. siat. Siis en osaa muuta sanoa kun että kyllä mä olen typerä ihminen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot