Nimetön

Runoilija unilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 19.7.2017 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koleassa hyvästien viimassa
Sydämeni vilustuu.

Nuhaisena
Vaiko vain itkusta silmät punaisina
Tuuletan nurkista
Pölykoirat, haavekuvat
Mutta antiikkilipaston taakse
Jää vielä muutama ilkkumaan.

Selite: 
Tuli vaan mieleen kun on ollut niin koleaa tänään... Ja rakas ilopillerini lähti tänään takaisin kotiinsa... Kesä alkaa olla ohi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa runoilua, oivaltavat kielikuvat.
pidin!

hieno runo sinullakin!
ja kiitos arvostelusta :)

Tosi kaunis.Ilman otsikkoakin.

Kiitos arvostelusta:)

Tykkäsin tästä, kaunista..kaipausta ehkäpä :')

Tämä on kerrassaan upea runo. Sydämen lämmittäjää tarvitsemme.

 

Käyttäjän kaikki runot