Susi

Runoilija unilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 19.7.2017 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljainen kuura laskeutuu
Kyyneleet jäätyvät poskilleni
Tähdet tuikkivat pilkallisesti
"Meitä on monta!"

Hanki ympäröi minua seitsemän mailin säteellä
Kuu kurkistaa piilostaan
- sekin kalpenee minut nähdessään
Pilvetkin pakenevat

Aukiolla seisoo yksinäinen susi

Selite: 
IHMISSUSI
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi jännä runo ja ihanan omalaatuinen. Ja loppu on mitä parhain!!

Kauniisti kirjoitettu, todella.

Hihii, ihmissusi *) Järkyttävän ihQ runo!!!

 

Käyttäjän kaikki runot