onnellinen

Runoilija renata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

never give up
 

voisin kertoa sulle monella eri kielellä kuinka tärkee oot mulle
voisin kirjoittaa runoja joissa lukee "tää on rakas ainoastaan sulle"
en tarvitse saksaa tai ranskaa kertoakseni sulle mun tunteista
en tarvii ketään avukseni muodostamaan lauseita
tarviin vaan ne kolme sanaa, että sä ymmärrät miten asiat ovat
aina ja ikuisesti forever mä sua rakastan

Selite: 
rakastan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot