näkymätön

Runoilija renata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

never give up
 

Joskus toivoisin olevani näkymätön, voisin olla missä vaan , "kukaan ei huomaa mua"
Tuntisin eläväni kerrankin, kukaan ei voisi nauraa.
Ahdistaa, pelottaa, kerrankin sanon suoraan, ehkä joku huomaa et tää käsist leviää. Tavallaan edellistä elämää kaipaan, mut siel olin onneton, ei kukaan vieläkään tajua et miten asiat on .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot