hyvä olla näin

Runoilija renata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

never give up
 

sait mut avaamaan silmäni, muistaen paremman minäni,
teit eri ihmisen ja suhun luotan eniten, sanotaan että "raha tekee onnelliseks"
en usko siihen lauseeseen .mulle riittää kun omistat mun sydämen
sä teet musta onnellisen , ja rakastun suhun joka päivä vaan uudelleen ja uudelleen ♥

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot