Satanamorin lehtolapsi kituu

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kyyhkyni





olet yhä minun

vai saako niin sanoa

tarraudun kuitenkin

ja kieltäydyn

nöyrtymästä

luunsirujenkaan jälkeen



Lukemattomat yöt,

aamut ja hetket

minuutit

ennen

ja jälkeen

kitumisen

kidun yhä



Kahdesti sait seismografini

värähtelemään

linjojen yli,

ensimmäisen 

ja viimeisen

sydämenlyönnin,

ne tärkeimmät



Aloitit ja lopetit minut

Pidätät hengitystäni puolestani

nyt

Aloitit ja lopetit minut





En muista

katsoneeni

silmiisi

kertaakaan



rakastumatta
Selite: 
Kyyhkyni, luettuasi tämän, tiedän mitä ajattelet - ja haistatan vitut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot